Bethesda bude mít poprvé tiskovou konferenci na E3
Novinka Bethesda bude mít poprvé tiskovou konferenci na E3

Bethesda bude mít poprvé tiskovou konferenci na E3

Michal Burian

Michal Burian

31

Poprvé vydavatel her jako Fallout, The Elder Scrolls, Doom, Dishonored, Rage, The Evil Within nebo Wolfenstein zavítá do Los Angeles. Co na nás chystá?

Reklama

Společnost Bethesda se letos vydá oficiálně do Los Angeles, aby na výstavě E3 uspořádala svou tiskovou konferenci. Půjde o vůbec první tiskovku Bethesdy na E3. Pro nás hráče to znamená, že se můžeme těšit na velká oznámení. Bethesda má aktuálně ve vývoji DOOM a BattleCry, kromě PS4 a Xbox One portů Elder Scrolls Online. Lze tak s jistotou říci, že toho v polovině června uvidíme mnohem víc.

Zatím toho o náplni tiskové konferenci nic nevíme. Je ale jisté, že Bethesda se bude chtít vytáhnout a má co ukázat, jinak by tiskovku nepořádala. Je tedy velká šance, že se dočkáme nějakého toho překvapení. Osobně bych to viděl na gameplay záběry z nového Dooma, oznámení nového Falloutu a možná i potvrzení pokračování Dishonored, o kterém se šušká. Co tipujete vy?

Tisková konference Bethesdy na E3 proběhne v neděli, 14. června, dva dny předtím než se otevřou brány E3 pro návštěvníky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama