Bethesda chce Fallout 76 podporovat navždy
Fallout 76 Novinka Bethesda chce Fallout 76 podporovat navždy

Bethesda chce Fallout 76 podporovat navždy

Jan Kalný

Jan Kalný

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Vskutku odvážné tvrzení, ale dává to smysl.

Reklama

O nesmrtelnosti Skyrimu asi není třeba nijak mluvit. DLC nebo zásadní updaty už sice nevychází, ale stále má své věrné hráče. Stejně tak jako Morrowind nebo Fallout 4. I přesto ale působí tvrzení Peta Hinese z Bethesdy, že mají v plánu Fallout 76 podporovat navždy, trochu zvláštně.

V rozhovoru pro Metro odpověděl na otázku, jak dlouho mají v plánu hru podporovat, tímto jediným slovem. Poté na to trochu navázal.

„Ne, nemyslím to ironicky. Skutečně: navždy. Ostatní se často ptají 'Tak jak dlouho… dva roky, pět let?' a já na to odpovídám 'Takhle, lidé pořád hrají Morrowind. Navíc se koukněte, kolik lidí stále hraje Skyrim a Fallout 4. Ty hry vyšly před čtyřmi a sedmi lety a pořád je každý den hrají stovky tisíc lidí.”

Samozřejmě se nabízí zásadní otázka ohledně toho, jaký typ obsahu plánují dodávat. Je ovšem jasné, že Pete Hines spíše jenom zveličuje a v praxi to znamená, že podpora pro hru bude velmi dlouhou dobu a k vypnutí serverů v blízké budoucnosti asi jen tak nedojde. O tom, jestli ale bude hra samotná stát za váš čas, se můžete přesvědčit už 14. listopadu, kdy hra na PC, PS4 a Xbox One vychází, případně v připravované betě. Ta se počínaje dneškem spustí pro Xbox One. Pro PS4 a PC až 30., tedy za týden.

Hru předobjednáte na Xzone.cz nebo GameExpres.sk

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama