Bethesda chystá na letošek ještě jednu hru
Novinka Bethesda chystá na letošek ještě jednu hru

Bethesda chystá na letošek ještě jednu hru

Michal Burian

Michal Burian

40

<strong>Aktualizace</strong>: Nic nechystá, Hines vše popřel.

Reklama

Aktualizace: Pete Hines se všem omluvil a vzal zpět své vyjádření z PAX West, kde řekl, že v letošním roce vydají ještě jednu hru, kterou dosud neoznámili. Nic z toho ale nebude.

Původní zpráva

Ve zbývající části roku vyjde od společnosti Bethesda ještě jedna hra, šokoval viceprezident v rozhovoru pro Tek Syndicate na PAX West. Zajímavé na tom celém je, že tenhle titul nebyl dosud oznámen, ale je plánován na letošní rok.

„Dokonce máme hru, která vyjde v letošním roce, ale ještě jsme o ní nikomu neřekli,“ prozradil Hines a dodal, že nehodlá potvrdit, zda jde o novou značku nebo pokračování nějaké stávající. Tajuplnost Bethesdy by jí mohly ostatní firmy závidět, jen si vzpomeňte na červnovou E3, kde vydavatel překvapil zajímavými, i když očekávanými tituly a všechny vyjdou letos!

Můžeme tak pouze hádat a spekulovat, co by tak Bethesda mohla mít pro letošní rok ještě v rukávu. Nás v redakci napadá nějaká mobilní hra, případně remaster nějakého titulu s vylepšenou grafikou pro současnou generaci konzolí. Co myslíte?

Oficiálně víme, že Bethesda tento rok vydá: Dishonored: Death Of The Outsider (15. září), The Elder Scrolls V: Skyrim pro Switch (podzim 2017), The Evil Within 2 (13. října), Wolfenstein II (27. října), Fallout 4 VR, Doom VFR a Skyrim VR.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama