Bethesda koupila Mikamiho studio
Novinka Bethesda koupila Mikamiho studio

Bethesda koupila Mikamiho studio

Michal Burian

Michal Burian

10

Společnost Bethesda dnes oznámila, že koupila studio Tango Gameworks, kterému velí Shinji Mikami. Ten se podílel na vývoji her jako je Resident Evil, Devil May Cry nebo Vanquish.

Reklama

Shinji Mikami se i se svým studiem Tango Gameworks připojil k firmě Bethesda. "Je osvěžující vědět, že jste našli vydavatele, který vám rozumí, věří a podporuje vás v dalším rozvoji velkých her," komentoval odkoupení Mikami a dodal: "AAA tituly ZeniMaxu (mateřská společnost Bethesdy) vlastně mluví sami za sebe. Jsem velmi rád, že se mohu připojit k ZeniMaxu a pracovat s firmou, která se věnuje tvorbě nejlepších her všech dob."

Mikami je velmi uznávaný vývojář, jenž se podílel na sérii Resident Evil. Mezi jeho další hry patří Devil May Cry a i nedávno vydaná střílečka Vanquish. Studio Tango Gameworks bude i nadále provozovat Mikami, bude dohlížet na vývoj budoucích projektu.

"Shinji Mikami získal hvězdnou pověst a je jedním z nejlepších odborníku v herním průmyslu," dodal Robert Altman, předseda představenstva a generální ředitel společnosti ZeniMax Media.

Tango Gameworks se od dnešního dne připojilo k rodině ZeniMax, do které patří Bethesda Game Studios, id Software a Arkane Studios.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama