Bethesda láká na odhalení. Bude to RAGE 2?
Novinka Bethesda láká na odhalení. Bude to RAGE 2?

Bethesda láká na odhalení. Bude to RAGE 2?

Michal Burian

Michal Burian

9
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Ručičky na Big Benu potřísněny růžovou barvou. Raketa a křižovatka.

Reklama

Aktualizace: V noci Bethesda na svůj Twitter umístila další obrázky - s raketou a velkou křižovatkou se spoustou přechodů. Na obou obrázcích je opět růžová barva.

Původní zpráva: Včera kanadský obchodní řetězec Walmart do předobjednávek zahrnul dosud nepotvrzené a neoznámené hry. Mezi nimi bylo i pokračování post-apokalyptické střílečky RAGE od id Software a Bethesdy. Vedení Walmartu seznam her vysvětlilo tak, že šlo o chybu, ale Bethesda to začíná dost vyvracet. Stačilo pár hodin a na oficiálním twitterovém účtu RAGE se objevila vtipná odpověď s obrázkem. Na něm byly zmíněny chyby, kterých se Walmart při návrhu provizorního obalu RAGE 2 dopustil.

Na tom by nebylo nic zvláštního. Dnes ale Bethesda zašla ještě dál. Na Twitter umístila obrázek s londýnskou hodinovou věží Big Ben. Hodiny jsou potřísněné růžovou barvou, kterou jsme viděli včera v tweetu RAGE. Navíc hodiny naznačují, že Bethesda odhalí něco nového 14. května a podle mnohých pozice hodin připomíná písmeno A, tedy písmeno z loga původního RAGE (recenze).

Co myslíte? Dočkáme se RAGE 2 nebo si s námi Bethesda jen hraje?

Pete Hines, člověk zodpovědný za marketing a komunikaci v Bethesda Softworks, tvrdí, že letošní E3 pro ně bude tou nejdelší ze všech dosavadních. Jinými slovy toho mají připraveno více než na předchozích tiskových konferencí. Nezbývá než se těšit na 10. června.

Bethesda láká na odhalení. Bude to RAGE 2?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama