Bethesda láká na svou letošní E3 konferenci
Novinka Bethesda láká na svou letošní E3 konferenci

Bethesda láká na svou letošní E3 konferenci

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Na další ročník BE3 Showcase dojde 11. června ve 3:30 v noci našeho času.

Reklama

Společnost Bethesda se před několika lety úspěšně zařadila mezi herní společnosti, které mají každý rok svou vlastní konferenci na červnové výstavě E3 v Los Angeles. Už dříve lidé z Bethesdy letmo prohlašovali, že na jejich konferenci dojde i letos a nyní tento fakt potvrzuje krátké video, které láká na další ročník akce BE3 Showcase.

Letošní E3 konference Bethesdy odstartuje 11. června 2018 ve 3:30 v noci našeho času (6:30 MP PT). Došlo tedy ke změně oproti minulému roku, kdy si člověku v našem časovém pásmu stačilo trochu přivstat a mohl konferenci živě sledovat v relativně lidském čase, konkrétně kolem šesté hodiny ranní.

Mnozí loňskou konferenci kritizovali pro nedostatek zásadních oznámení, osobně si však myslím, že v rámci E3 2017 byla tato akce jednou z nejlepších a nejucelenějších, mimo jiné proto, že na ní došlo k představení jen a pouze projektů, které vyšly v roce 2017, zatímco ostatní společnosti mají ve zvyku odhalovat tituly, na něž je následně třeba čekat klidně i několik let. A kromě toho, na odhalení nového Wolfensteina, The Evil Within 2 nebo Dishonored: Death of the Outsider si mohl stěžovat jen málokdo.

Letošní konferenci bude každopádně možné sledovat přes Twitch, YouTube, Twitter, Facebook nebo web Bethesda.net. Nejdůležitější je ale samozřejmě otázka, co může letos Bethesda představit. Video v tomto ohledu neposkytuje žádná vodítka, protože obsahuje pouze postavy z již vydaných her, konkrétně z Dishonored 2, Prey, Quake Champions, Wolfenstein 2: The New Colossus, Doom, Fallout 4, The Elder Scrolls V: Skyrim a Evil Within 2.

Samozřejmě se nabízí dlouho očekávaný šestý díl ságy The Elder Scrolls, který se s jistotou připravuje. Je však dost možné, že na jeho odhalení dojde až v následujících letech, protože Bethesda nejednou oznámila, že před šestým The Elder Scrolls mají dostat přednost další dva projekty studia Bethesda Game Studios. V úvahu tedy připadá jeden z nich a je možné, že již uzrál čas i na další Doom.

Doufat bychom snad mohli i v oživení The Crossing, zrušeného projektu Arkane Studios (Dishonored, Prey), jehož značku společnost Zenimax, která Bethesdu vlastní, před několika lety znovu zaregistrovala. Možností je zkrátka dost, ale na konkrétní detaily si nejspíš budeme muset počkat až na samotnou konferenci. Nebo na nějaké předčasné úniky, díky nimž jsme se loni v předstihu dozvěděli o existenci The Evil Within 2 i Wolfensteina 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama