Bethesda láká videem na E3
Novinka Bethesda láká videem na E3

Bethesda láká videem na E3

Michal Burian

Michal Burian

14

Zároveň jsme se dozvěděli, že tvůrci Elder Scrolls a Falloutů chystají neoznámenou AAA free-to-play hru.

Reklama

Od konce letošního dubna víme, že Bethesda na E3 odhalí minimálně dvě dosud neoznámené novinky. Stále se spekuluje, zda skutečně půjde o Wolfenstein: New Colossus a druhý díl hororu The Evil Within. Pokud jste si mysleli, že vám teaser video něco napoví, tak bohužel. Podívejte se:

V zásadě nám Bethesda vzkazuje, že máme zapomenout na loňskou E3 a těšit se na tu letošní. Ta se v podání Bethesdy uskuteční v pondělí ve šest hodin ráno našeho času.

Bethesda tak letos bude mít třetí tiskovou konferenci na E3 v Los Angeles. V roce 2015 se zaměřila hlavně na Fallout 4, aby se o rok později vrátila na místo činu a ukázala hry Dishonored 2, Quake Champions a Prey. Bude to letos nový Wolfenstein a The Evil Within? Snad ano!

Samozřejmě se nebude mluvit jen o dvou novinkách, jistotou je Fallout 4 VR a informace o Quake Champions a Elder Scrolls Online.

Aby těch informací nebylo málo, montrealská pobočka Bethesdy Game Studios, tvůrců The Elder Scrolls a novějších Falloutů, připravuje dosud neoznámenou AAA free-to-play hru. Odhalila to nabídka pracovních pozic. Mohla by být představena už na E3?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama