Bethesda nabírá posily na vývoj nového RPG
Novinka Bethesda nabírá posily na vývoj nového RPG

Bethesda nabírá posily na vývoj nového RPG

Michal Burian

Michal Burian

13

Bude to nové Elder Scrolls?

Reklama

Nějaký ten pátek víme o tom, že Bethesda Game Studios (The Elder Scrolls, Fallout 3 a 4) má ve vývoji neoznámené hry, které mají být odlišné od toho, co od ní známe, ale zároveň mají zachovat DNA společnosti. Jedním takovým titulem by mohlo být netrpělivě očekávané The Elder Scrolls. Fanoušci vydavatele přímo prosí o to, aby se tolik nevěnoval Elder Scrolls Online a místo toho svou pozornost zaměřil na nástupce Elder Scrolls V: Skyrim z roku 2011.

Dle volných pracovních pozic je jisté, že jednou z neoznámených her bude nové RPG. Pro "bleeding-edge RPG" hledá Bethesda programátora pro engine a dva grafiky.

Když se podíváme na Linkedin profily, tak zjistíme, že hlavní producent Falloutu 4, Jeff Gardiner, v současné době vede vývoj „neohlášeného titulu“ a Dave Schreiber, zodpovědný za zvuky ve Skyrim, se také věnuje „neohlášenému budoucímu projektu“. Ilustrátor Diego de Almeida se na nový „neohlášený projekt“ soustředí od listopadu 2015, což hezky navazuje na dokončení Falloutu 4, všichni v týmu nedělají na dodatečných balíčcích a opravách.

Co myslíte, bude tím novým RPG další Elder Scrolls?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama