Bethesda odhalí na E3 dvě novinky
Novinka Bethesda odhalí na E3 dvě novinky

Bethesda odhalí na E3 dvě novinky

Michal Burian

Michal Burian

29

Naznačuje to herní zábavní park se dvěma atrakcemi ve výstavbě. Nový Wolfenstein a The Evil Within 2?

Reklama

E3 se blíží, vydavatelské společnosti začínají rozesílat pozvánky. Učinila tak také Bethesda, která v e-mailu posílá barevný obrázek s herním zábavním parkem. Na něm si ihned všimnete značek Elder Scrolls, Fallout, Prey, Dishonored, Doom a Quake.

Mnohem zajímavější jsou ale dvě oblasti, jedna v levém horním rohu, druhá v pravém dolním rohu. Tyto atrakce jsou ve výstavbě. Tím Bethesda naznačuje, že má v plánu odhalit minimálně dvě novinky, o kterých v současné době oficiální cestou nevíme.

Už v loňském roce se spekulovalo o novém díle střílečky Wolfenstein a pokračováním hororové detektivky The Evil Within. Nakonec jsme se dočkali jen tajemného kódu, který naznačil příchod hry Wolfenstein: New Colossus. Poté to samé naznačil i sám herec Brian Bloom (představitel B.J. Blazkowicze).

O The Evil Within 2 mluví Bethesda také již nějakou dobu, představitelé se nechávají slyšet, že si zaslouží pokračování, stejně jako post-apokalyptická akce Rage. Japonské studio Tango Softworks před měsícem hledalo testery, podle všeho pro Psycho Break 2, což je japonský název The Evil Within.

Dokážete z obrázku vyčíst, co nás v červnu na E3 v Los Angeles čeká?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama