Bethesda odhalila nový horor The Evil Within
The Evil Within Novinka Bethesda odhalila nový horor The Evil Within

Bethesda odhalila nový horor The Evil Within

Michal Maliarov

Michal Maliarov

118

<strong>AKTUALIZACE - Nové detaily. </strong>Přesně podle slibů jsme se dočkali oficiálního představení zbrusu nového survival hororu od tvůrce Resident Evil, Shinji Mikami <strong>+ debutový trailer a galerie</strong>.

Reklama

Aktualizace: Ven se postupně začínají dostávat detaily o chystaném hororu, včetně příběhu, hratelnosti a dalších prvků. Pojďme se na to podívat.

Příběh

Když se detektiv Sebastian se svým parťákem přidávají k ostatním vyšetřovatelům na místě brutální vraždy, zasahuje tajemná síla. Ta postupně masakruje všechny okolo a hlavní hrdina po útoku zůstává v bezvědomí.

Po probuzení začíná Sebastian chápat surovou realitu. Nějakým záhadným způsobem se přenesl do neznámého světa, kde smrt a horor číhá v každém stínu a nic není takové, jak se na první pohled zdá. Detektiv tedy musí najít cestu ven z tohoto brutálního pekla a zjistit, co se to vůbec děje.

Hratelnost

Návrat k survival hororu: Duchovní otec série Resident Evil vrací opravdový horor do herního průmyslu. Krev nám bude tuhnout v žilách, když se budeme snažit přežít s omezenými zásobami a před nelidskými zvěrstvami budeme muset otužit své smysly.

Brutální nepřátelé a hádanky: Kromě samotného přežití budeme muset zapínat mozek při řešení zapeklitých hádanek a puzzlů. Pasti budou extrémně nebezpečné a smrtící, budeme je však moci využít ve svůj prospěch.

Hororový svět plný neznáma: Svět kolem našeho hrdiny se neustále mění a hráči jsou často hnáni do kouta pro co nejucelenější hororový zážitek. Všechno okolo, ať už se jedná o stěny, dveře, pokoje, chodby či celé budovy, se budou měnit v reálném čase v závislosti na činech postavy.

Hutná atmosféra: Celý svět je detailně vytvořený a vypiplaný, postavy nepostrádají osobnost a příběh hráče vtáhne už v prvních minutách. Hratelnost se soustředí především na napětí a strach, stejně jako zážitek z odhalování neznámých tajemství.

Původní zpráva

Titul nese název The Evil Within a měl by se soustředit na klasickou hororovou atmosféru a pojem přežití, který z novodobých survival hororů vymizel. O titulu bohužel zatím nevíme prakticky nic a ven se dostal pouze debutový trailer. Mnohem více informací včetně prvních dojmů se dočkáme už v pondělí.

„Jsme pyšní, že můžeme oznámit The Evil Within,“ nechal se slyšet Mikami. „Náš tým se zavázal vytvořit skvělou novou značku, která fanouškům nabídne unikátní mix hororu a akce.“

The Evil Within je naplánován na rok 2014 pro PC, PS3, Xbox360 a novou generaci konzolí. Více již brzy.

Galerie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama