Bethesda odmění děti narozené 11. listopadu 2011
Rage Novinka Bethesda odmění děti narozené 11. listopadu 2011

Bethesda odmění děti narozené 11. listopadu 2011

Michal Burian

Michal Burian

30

Vydavatelská společnost Bethesda rozjíždí novou reklamní kampaň pro budoucí rodiče, která má především pomoci v rozšíření lidské populace.

Reklama

Jde opravdu o originální nápad. Pokud se vám 11. listopadu aktuálního kalendářního roku narodí potomek, získá vaše dítě doživotní poukaz na hry od této společnosti, a to jak na dosud vydané, tak i na to budoucí, které nás teprve čekají.

Akce navazuje na očekávaný RPG titulu The Elder Scrolls V: Skyrim, který 11. listopadu 2011 vychází. Pokud budete chtít získat pro své dítě tento bonus, musíte nejen poskytnout rodný list potomka, ale také dodržet několik podmínek.

Svého novorozence budete muset pojmenovat podle hrdiny ze Skyrim, tedy Dovahkiin. "České zákony zakazují používat pouze zkomolená, zdrobnělá a domácká jména, takže ani u nás by neměl být na matrice problém. Čeští hráči proto mají též šanci získat odměnu," informuje server Novinky.cz.

Jestli dodržíte výše zmíněná pravidla a dítě se vám opravdu narodí 11. listopadu tohoto roku, stačí se přihlásit u Bethesdy a získáte speciální klíč, který vám na distributorském kanálu Steam odemkne bezplatně všechny dosud vydané hry od této firmy a také ty budoucí - RAGE, Elder Scrolls 5 apod.

"Společnost Bethesda Softworks není odpovědná za vaše rodičovství. Za dokončení tohoto úkolu můžete získat zkušenostní body... Dokončení tohoto úkolu může také vést ke snížení vaší touhy hrát video hry anebo ke snížení vašeho fungování coby lidské bytosti. Před započetím početí se poraďte se svými přáteli," zní humorné oznámení od Bethesdy.

thx Vivi

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama