Bethesda plánuje vydání artbooku Falloutu 4
Fallout 4 Novinka Bethesda plánuje vydání artbooku Falloutu 4

Bethesda plánuje vydání artbooku Falloutu 4

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Kniha The Art of Fallout 4 vyjde 22. prosince, přičemž vzniká ve spolupráci s vydavatelstvím Dark Horse.

Reklama

Série Fallout je z vizuálního hlediska velmi svérázná záležitost, která si přímo žádá vydání artbooku spolu s každým dílem. Z toho důvodu určitě leckoho překvapilo, že součástí dávno rozprodané sběratelské edice Falloutu 4 nějaký artbook není.

Útěchou pro fanoušky a sběratele ale může být skutečnost, že artbook Falloutu 4 bude k dostání samostatně pod názvem The Art of Fallout 4.

Na reálných i virtuálních pultech obchodů se má objevit 22. prosince, tedy více než měsíc po vydání samotné hry. Artbook přitom vzniká za spolupráce Bethesdy s vydavatelstvím Dark Horse a nabídne nikdy neviděné kresby a koncepty postav, zbraní nebo lokací doplněné o komentář tvůrců.

Cena je stanovená na 39,99 amerických dolarů. Zatím ale samozřejmě nevíme, jestli se The Art of Fallout 4 nějakým zázrakem dostane i k nám a za kolik by kniha v takovém případě byla k dispozici.

Pokud máte tedy na artbook zálusk, raději se připravte na nutnost shánění prostřednictvím zahraničních obchodů. A pokud by vám náhodou standardní artbook nestačil, k dispozici bude i zatím nepřiblížená limitovaná edice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama