Bethesda: S Prey jsme neskončili
Prey Novinka Bethesda: S Prey jsme neskončili

Bethesda: S Prey jsme neskončili

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Dočkáme se samostatného rozšíření jako v případě Dishonored: Death of the Outsider?

Reklama

V minulých týdnech se na sociálních profilech Prey začaly objevovat tajemné zprávy sestavené z GIFů. Fanoušci této povedené akce z nich odvodili, že v Arkane Studios probíhá vývoj rozšíření. To je dost pravděpodobné, ale zatím bez oficiálního razítka. Ani viceprezident Bethesdy nechtěl na PAX East expanzi pro Prey potvrdit. Místo toho vzkázal, že s Prey rozhodně neskončili, a ještě o tomhle titulu uslyšíme.

„Nejsme velká společnost, která by vydávala řadu titulů. Nikdy jsme takovou nebyli. Věnujeme se našim hrám i po uvedení na trh,“ vzkázal Pete Hines přes DualShockers a prozradil, že pro Prey mají novou komunitní manažerku, jmenuje se Abigail a byla to právě ona, kdo přišel se aprílovými vtípky.

Vypadá to, že něco pro Prey je skutečně na cestě. Ostatně, v Arkane Studios mají s rozšiřováním zkušenosti. Stačí si vzpomenout na samostatnou expanzi pro Dishonored v podobě Death of the Outsider z loňského září.

Připomeňme si dvojicí GIFů, která lákala na něco ohledně Prey. V prvním tweetu byl záběr na Měsíc, zatímco v druhém přístroj v doprovodu na první pohled podivného textu. Fanoušci ho rozluštili a stálo v něm Good Morning Morgan – Dobré ráno, Morgane. Morgan je hlavní hrdina Prey, jenž bojoval o život na kosmické stanici Talos 1 proti mimozemské formě. Přečtěte si recenzi.

 

Zdroj: Dualshockers.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama