Bethesda tlačí na Microsoft, aby šlo hrát Elder Scrolls Online bez Gold účtu
Novinka Bethesda tlačí na Microsoft, aby šlo hrát Elder Scrolls Online bez Gold účtu

Bethesda tlačí na Microsoft, aby šlo hrát Elder Scrolls Online bez Gold účtu

Michal Burian

Michal Burian

41

Za současné konstelace budou muset Xbox One hráči platit navíc i za speciální Gold účty.

Reklama

Budoucí generace konzolí PlayStation 4 a Xbox One se taktéž dočká masivně multiplayerového fantasy RPG titulu Elder Scrolls Online. PC hráči však budou mít jednu velkou výhodu. Obě konzole totiž pro hraní multiplayeru vyžadují předplatné, u Xbox One je to Xbox Live Gold účet, zatímco u PlayStation 4 zase PlayStation Plus. Takže kromě samotné hry a následného předplatného budou muset budoucí majitelé TES Online investovat také do speciálních účtů. Alespoň zatím…

Peter Hines, šéf marketingu s Bethesdě, totiž tlačí na Microsoft, aby umožnil hráčům hrát Elder Scrolls Online na Xboxu One bez nutnosti mít placený Gold účet. Osobně si myslí, že stačí, když hráč zaplatí za samotnou hru.

Dává to smysl, u Elder Scrolls Online totiž budete muset na PC, PlayStation 4 i Xbox One platit měsíční poplatky za hraní hry. V současné době byl oznámen základní měsíční poplatek - $14.99/€12.99/£8.99, očekávat můžete různé slevy, když se rozhodnete koupit si najednou více měsíců. Měsíc hraní by vás tak vyšel na nějakých 335 Kč. V krabici se samotnou hrou budete totiž zdarma pouze jeden měsíc hraní. Konzolistům se vše ale ještě o něco prodraží, zatím totiž jak Microsoft tak Sony vyžaduje navíc speciální placený účet Gold, respektive PS+.

Aktualizace: U PS4 zdá se nebude potřeba PS+ účet pro hraní Elder Scrolls Online.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama