Bethesda začíná lákat na Wolfenstein: Youngblood
Wolfenstein: Youngblood Novinka Bethesda začíná lákat na Wolfenstein: Youngblood

Bethesda začíná lákat na Wolfenstein: Youngblood

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

GIF zmiňuje, že nevíme, kde se B.J. Blazkowicz nachází.

Reklama

Loni v červnu na E3 v Los Angeles byla oznámena hra Wolfenstein: Youngblood formou minutového teaseru a pár detailů. Od té doby se po titulu slehla zem, ale vypadá to, že dlouho už čekat na nové informace nebudeme. Bethesda začala na Wolfenstein: Youngblood lákat.

Zatím máme k dispozici jen GIF z Twitteru, který zmiňuje neznámou oblast, kde se B.J. Blazkowicz nachází. Ten v Youngblood nebude hrát hlavní roli. Tu si střihnou dvojčata - dcery B.J., které budou po svém otci pátrat v nacisty okupované Paříži, na což tweet naráží. Celá hra bude zaměřena na spolupráci dvojčat, čekejte tedy kooperaci pro dva hráče, a příběh se koná 19 let po druhé americké revoluci ve Wolfenstein II: The New Colossus.

Wolfenstein: Youngblood nemá stanovené přesné datum vydání, vyjít by měl v letošním roce na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Kromě Youngblood plánuje Bethesda ještě speciální VR díl - Wolfenstein: Cyberpilot zamíří letos na HTC Vive a PlayStation VR a stanete se hackerem odporu, jenž pomocí nepřátelských strojů rozděluje nacistické síly v Paříži.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama