Bethesda získala autory The Crossing či BioShock 2
BioShock 2 Novinka Bethesda získala autory The Crossing či BioShock 2

Bethesda získala autory The Crossing či BioShock 2

Michal Burian

Michal Burian

3

Bethesda Softworks, mateřská společnost ZeniMax, na QuakeConu oznámila, že získala Arkane Studios, tedy tým, který se podílel na utopické first-person akci BioShock 2 a stojí za odloženým projektem The Crossing.

Reklama

Podmínky spolupráce nebyly dosud zveřejněny. Zakladatel firmy Arkane je však spokojen a těší se na další spolupráci se společností Bethesda a týmem id Software. Podle vyjádření pracuje Arkane Studios na neohlášeném projektu, který je součástí dohody.

Pro úplnost dodejme, že Arkane Studios bylo založeno v roce 1999 ve Francii a v roce 2006 byla otevřena pobočka také v Texasu. V prosinci 2006 oznámil tým vývoj first-person střílečky The Crossing (obrázek u nadpisu novinky), jež byla následně odložena a do dnešního dne nevyšla. V červenci minulého roku se Arkane Studios podílelo s 2K Marin na utopické akci BioShock 2.

Bethesda Softworks se pěkně rozrůstá. V současné době má v plánu vydat Brink, Rage, Hunted: The Demon's Forge, Fallout New Vegas, neohlášený Doom 4 a teď k tomu i tajný titul od Arkane Studios.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama