Bezplatná měna v Overwatch 2 přibývá podle hráčů příliš pomalu
Overwatch 2 Novinka Bezplatná měna v Overwatch 2 přibývá podle hráčů příliš pomalu

Bezplatná měna v Overwatch 2 přibývá podle hráčů příliš pomalu

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Maximální obnos by podle nich mohl být vyšší.

Reklama

Overwatch 2 si díky free-to-play režimu v minulých dnech vyzkoušelo více než 25 milionů hráčů. I přes řadu nedostatků si tím pádem Blizzard může připsat další úspěch, který mu jistě v následujících měsících vygeneruje nemalé finanční prostředky, protože podle uživatele Redditu BlynxInx společnost velmi chytře nastavila formát získávání herní měny. Ta díky elementárnímu konceptu stoupá příliš pomalu. Hráči si při maximálním nasazení mohou za celý týden vydělat pouze 60 penízků a to pouze za předpokladu, že se jim podaří splnit všechny nabízené týdenní úkoly. Za legendární skin ovšem dáte třeba 2000 penízků, takže abyste si jeden z nich otevřeli je potřeba hrát 33 týdnů. Pokud přemýšlíte, zda je to moc, či naopak málo, tak celý rok má 52 týdnů.

Za roční hraní si tím pádem otevřete pouze jediný skin, což ukazuje, že lze získat ty nejlepší kosmetické úpravy hraním, avšak cesta k nim je zatraceně dlouhá. Uživatel BlynxInx píše, že kdyby hrál následující 3 roky opravdu aktivně, dostal by se pouze k 4-5 kousků a apeluje proto na komunitu, aby proti cestě, kterou Blizzard zvolil aktivně vystoupila. Většina uživatelů se k připojila ke kritice pod jeho příspěvkem a argumentovala tím, že v jiných projektech je free-to-play řešena daleko lépe než v Overwatch 2. Někteří dokonce negativně pohlížejí i na samotnou podobu battle passu, se kterým společnost přišla.

Ve výsledku tato situace však ukazuje, že když se rozhodnete hrát tento kousek bez vytahování kreditky, moc věcí si neotevřete. A pokud jí přeci jen v dobré víře vytáhnete, můžete se těšit na 1 dolar za 100 penízků, díky čemuž se vám nákup některých kousků vcelku prodraží, což ukazuje třeba níže přiložená kosmetická úprava Zenyatty.

A co na zvolenou politiku Blizzardu říkáte vy? Chystáte se na nějaký skin?

 

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama