Bezplatná verze Counter-Strike: Global Offensive nabízí hraní proti botům
Counter-Strike: Global Offensive Novinka Bezplatná verze Counter-Strike: Global Offensive nabízí hraní proti botům

Bezplatná verze Counter-Strike: Global Offensive nabízí hraní proti botům

Martin Cvrček

Martin Cvrček

17
Platformy Linux Linux Windows PC Apple Mac

Také je určena pro přímé sledování zápasů v rámci GOTV.

Reklama

Že už studio Valve nedělá hry? Že už nedělá singleplayerové hry? Ale kdeže. Předevčírem večer zrovna jednu vydalo, a to dokonce zcela zdarma. Představte si zvuk fanfár a s dojatou slzou v oku pohleďte na Counter-Strike: Global Offensive Free Edition. Ale teď vážně. Global Offensive je stále fenoménem a ve Valve přišli s dalším způsobem, jak hru dostat k většímu počtu hráčů. Řešením je bezplatná edice, která je samozřejmě silně omezená.

Free Edition vám v zásadě dovolí pouze hrát offline zápasy proti botům, takže k online hraní se nedostanete. Jak se však zdá, primárním účelem tohoto vydání je spíše možnost sledování zápasů a turnajů prostřednictvím GOTV. Counter-Strike se koneckonců rovná kompetitivní scéně, a tak tu máme další možnost, jak ji aktivně a intuitivně sledovat.

Counter-Strike: Global Offensive Free Edition můžete stahovat na stránce obchodu Global Offensive na Steamu. Zajímavé je, že klasická, placená verze je nově překřtěna na Counter-Strike: Global Offensive Full Edition, byť jen v rámci obchodu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama