Bezplatné DLC pro Jurrasic World Evolution přidá dinosaury z nového filmu
Jurassic World: Evolution Novinka Bezplatné DLC pro Jurrasic World Evolution přidá dinosaury z nového filmu

Bezplatné DLC pro Jurrasic World Evolution přidá dinosaury z nového filmu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Přídavek vyjde 22. června. Tematické DLC spojené s novým filmem dorazí i do Rocket League.

Reklama

Už 12. června si budeme moci zahrát budovatelskou strategii Jurassic World Evolution (krabicové verze pro konzole u nás vyjdou 3. července). 21. června se pak v našich kinech objeví film Jurský svět: Zánik říše, který za mořem odstartuje o den později. Dává tedy smysl, aby pro hru vyšel nějaký obsah, který bude přímo inspirovaný nadcházejícím filmem.

Skutečně tomu tak je, přičemž půjde o bezplatný přídavek, který do Evolution přidá dinosaury viděné v novém filmu, o čemž se hovoří již delší dobu. Díky serveru GameWatcher a jeho rozhovoru s ředitelem vývoje Michaelem Brooksem však nyní víme, kdy toto bezplatné DLC vyjde. Dorazí ve stejný den, kdy Jurský svět: Zánik říše zamíří do amerických kin, tedy 22. června.

Bohužel nevíme, co přesně přídavek přidá. Podle Brookse DLC nabídne druhy, které si vývojáři oblíbili, a někteří z nich budou představovat výzvu. Z toho by se snad dalo usuzovat, že dojde i na Indoraptora, nového "úhlavního" dinosaura. Nejen jeho lze vidět ve filmovém traileru níže. Vybral jsem ten, který toho ukáže dost, ale který zároveň neobsahuje tolik možných spoilerů jako novější videa.

Ještě tu máme něco pro příznivce Rocket League. I tato populární multiplayerová hra se dočká obsahu spojeného s filmem Jurský svět: Zánik říše a obecně s celou Jurskou sérií. Konkrétně jde o placený balíček Jurassic World Car Pack, který nabídne džíp Wrangler s tematickými předměty pro vizuální úpravu. Ty zahrnují příslušné nástřiky, vizitku hráče s motivem Mr. DNA nebo explozi při gólu, která využívá podobu a řev Tyrannosaura Rexe. Car Pack bude k dispozici od 18. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama