BioMutant v nových ukázkách
Biomutant Novinka BioMutant v nových ukázkách

BioMutant v nových ukázkách

Michal Burian

Michal Burian

11
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Tvorba postavy, herní svět, zbraně, boj a další záběry z hraní zajímavě vypadajícího akčního RPG titulu s netradičním hlavním hrdinou.

Reklama

BioMutant od svého oznámení působí jako netradiční akční RPG, které by mohlo oslovit i další hráče, kteří tento žánr přímo nevyhledávají. Bývalí tvůrci šílené akce Just Cause ve studiu Experiment 101 pod taktovkou THQ Nordic chystají dobrodružství s hodně netypickým hlavním hrdinou.

Protagonistu, který připomíná člověka zkříženého se zvířaty, si budete moci vytvořit podle svého gusta a posté se s ním pustit do barevného světa plného dynamické akce. K dispozici budete mít pochopitelně celou řadu zbraní. A přesně to ukazují nové gameplay záběry z prezentace na PC Gamer Weekender. Ty mj. potvrzují možnost určit si hned na začátku, v čem bude náš hrdina dobrý a ty postupně vylepšovat. Zaměříte se na sílu, vitalitu, charisma, inteligenci, obratnost nebo mu dopřejete štěstí?

Aby toho nebylo málo, tak THQ Nordic se pochlubil novým gameplay teaserem, který je delší než obvyklé krátké upoutávky. Díky tomu toho odhaluje celkem dost. Jen se podívejte.

BioMutant dorazí v letošním roce na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednáte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama