BioShock 2: informace o DLC Minerva’s Den
BioShock Novinka BioShock 2: informace o DLC Minerva’s Den

BioShock 2: informace o DLC Minerva’s Den

Michal Burian

Michal Burian

3

Vydavatelství Take-Two konečně odhalilo datum vydání, cenu a několik nových detailů o chystaném stahovatelném obsahu Minerva’s Den do utopické akce BioShock 2.

Reklama

DLC Minerva’s Den vyjde 31. srpna aktuálního kalendářního roku a bude stát 10 dolarů na PSN a 800 Microsoft bodů na XBLM. Pokud patříte mezi počítačové hráče, tak si na nový přídavek budete muset počkat o trochu déle.

Minerva’s Den přidá do utopického BioShocku 2 tři nové lokality (oblasti), které jsou provázány s hlavním příběhem - Jestliže jste nedokončili původní kampaň, můžete se bez obav vydat do nového zážitku s DLC Minerva’s Den. Ten byl vytvořen za účelem odhalení tajemné, nikdy předtím neviděné oblasti v centru města Rapture. Chybět nebude ani vylepšený arzenál a nové Plasmidy, jež vám pomohou se dostat přes ještě nebezpečnější Splicery, inovované bojové roboty a dokonce zbrusu nový typ Big Daddyho.

K tomu všemu ještě přibude šest nových a vylepšených Little Sisters, které opět budou chránit látku ADAM. Za největší zajímavost DLC však považujeme úplně novou postavu, jenž se spojí s Brigid Tenenbaum.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama