BioShock Infinite nabídne mód pro hardcore hráče
Novinka BioShock Infinite nabídne mód pro hardcore hráče

BioShock Infinite nabídne mód pro hardcore hráče

Michal Burian

Michal Burian

6

Pokud si myslíte, že hry byly v minulosti mnohem těžší, tak právě pro vás bude speciální mód v BioShock Infinite.

Reklama

Studio Irrational Games dnes oznámilo, že BioShock Infinite nabídne mód 1999. Ten bude pro všechny, kterým se dnešní hry zdají moc snadné a raději by se vrátili do minulosti a prožili nefalšovanou výzvu. V podstatě půjde o Hardcore režim.

BioShock Infinite byl měl být v módu 1999 stejně obtížný, jako hry z konce 90. let. Při hraní se budete muset soustředit, mít lepší reflexy a připravit se na to, že pokud zemřete, neobjevíte se na poslední uložené pozici; jednoduše si na obrazovce přečtete nápis GAME OVER!

"Každé vaše rozhodnutí sebou ponese nevratné důsledky. Hra bude náročnější a tvrdší," nechal se slyšet Ken Levine.

"Chceme, aby naši starší fanoušci měli možnost vrátit se ke kořenům. V módu 1999 budou hráči čelit větším následkům a tvrdší akci."

Kromě toho se při hraní s módem 1999 budete muset připravit i na fakt, že při výběru svých vylepšení a zaměření se budete muset zamyslet, jakmile ho v průběhu hry použijete, později už vám nebude k dispozici.

"Jsem ze staré školy, hrál jsem ty hry. Chtěl jsem, abychom se zaměřili i na tyhle hráče, jako jsem já. A tak jsme udělali první krok, požádali jsme fanoušky na našich stránkách, aby se vyjádřili a řekli nám, jaký chtějí BioShock. Bylo překvapivé, že 56 procent hráčů bylo pro metodu, kdy rozhodnutí učiněné ve hře nebude možné vzít zpět nebo ho jakkoliv změnit."

BioShock Infinite vyjde v letošním roce pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama