BioShock: The Collection oficiálně oznámena
Novinka BioShock: The Collection oficiálně oznámena

BioShock: The Collection oficiálně oznámena

Martin Cvrček

Martin Cvrček

27

Na konzole i na PC, se všemi DLC, s komentářem tvůrců a dalším obsahem a bez multiplayeru druhého dílu. Kolekce se dočkáme 16. září. <strong>Zdarma pro PC, když vlastníte původní díly, a v rozlišení 1080p při 60fps</strong>.

Reklama

Po vydání screenshotů ke dlouho spekulované kolekci celé dosavadní série Bioshock už nikdo nemohl pochybovat, že oficiální oznámení není za rohem. A opravdu není. Nyní je Bioshock: The Collection oficiálně oznámenou skutečností.

Kolekce se dočkáme 16. září a zahrne hry Bioshock, Bioshock 2 a Bioshock Infinite, a to včetně všech DLC a nového obsahu. První díl bude obohacen o sérii výzev s názvem Challenge Rooms a Museum of Orphaned Concepts, tedy virtuální muzeum, v němž si prohlédnete nikdy nepoužité koncepty, které se nedostaly do finální verze hry.

Bioshock Infinite budou přirozeně doprovázet přídavky Burial at Sea (obě části), Clash in the Clouds a Columbia's Finest Pack. V případě Bioshocku 2 nebude chybět Minerva's Den ani Protector Trials, zato ale bude chybět multiplayer.

Kolekce zahrne také sérii videí s názvem Director’s Commentary: Imagining BioShock, zahrnující komentář otce Bioshocku Kena Levina a Shawna Robertsona, vedoucího tvorby animací v Bioshocku a Bioshocku Infinite.

Bioshock: The Collection vyjde na PS4, Xbox One a PC. V případě konzolových verzí by se dalo hovořit o remasteru všech dílů, zatímco na PC, kde kolekce vyjde jen digitálně, bude remasterován jen první a druhý díl. Infinite zůstane nedotčen, a to z důvodu, že po vizuální stránce se už nyní rovná tomu, co umožní současné konzole, a na moderních PC běží při vysokém nastavení naprosto plynule.

Z toho se dá usuzovat, že verze Bioshocku Infinite pro PS4 a Xbox One se bude po vizuální stránce rovnat vysokému nastavení PC verze. Něco takového bychom koneckonců neviděli poprvé. I remaster prvního Dishonored pro PS4 a Xbox One se nijak nelišil od původní PC verze nastavené na maximum.

Pokud vlastníte BioShock, BioShock 2 a/nebo Minerva's Den BioShock 2 DLC na Steamu, získáte upgrade na remasterované verze BioShocku či BioShocku 2 zdarma. Jak jsme již psali výše, BioShock a BioShock 2 jsou vylepšeny i pro PC, zatímco BioShock: Infinite pouze pro konzole. Tam PC verze není potřeba vylepšovat.

Cena je každopádně stanovená na 60 dolarů, přičemž kromě dříve uvolněných screenshotů se můžete podívat i na nový trailer. Ještě stojí za to zmínit, že kolekci má na starosti studio Blind Squirrel Games.

Co se rozlišení a frekvence snímků za sekundu týče, tak BioShock kolekce poběží v 1080p až při 60fps na PlayStationu 4, Xboxu One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama