Bioware odměňuje hráče Dragon Age 2
Dragon Age 2 Novinka Bioware odměňuje hráče Dragon Age 2

Bioware odměňuje hráče Dragon Age 2

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

13

Tvůrčí firma Bioware se rozhodla potěšit všechny majitele legální kopie druhého Dragon Age. A to pořádně! <strong>+ AKTUALIZACE</strong>.

Reklama

AKTUALIZACE: Mass Effect 2 zdarma podle všeho k oslavám milionu prodaných kopii Dragon Age 2 nestačí. Nově vyplavalo na povrch, že společně s ME2 vám bude zpřístupněna i síť Cerberus s DLC Zaeed – The Price of Revenge, Cerberus Weapon a Armour, Normandy Crash Site, Cerberus Arc Projector a Firewalker Pack. Tomu říkáme bonus!

PŮVODNÍ ZPRÁVA: Ti z vás, kteří si hru koupili si totiž můžou až do konce dubna z EA Download Manager zdarma stáhnout PC verzi Mass Effectu 2.

A to nejlepší na tom je, že v tom není žádný háček. Není třeba se nikde speciálně registrovat, či vyplňovat dotazníky. Prostě jen zajdete sem (stránka bude funkční od 19:00) a zadáte tam svůj Online Pass.

Poté vám bude vygenerován jedinečný kód, který vás opravňuje ke stažení druhého Mass Effectu. Tato nabídka přitom platí jak pro stávající, tak nové majitele DA2.

A aby těch dobrých zpráv nebylo málo, překladatelský tým Marka Tvrdého, jenž aktuálně pracuje na češtině pro Dragon Age 2, včera před půlnocí vypustil betu češtiny pro poslední ME2 DLC - Arrival. Více se dozvíte na oficiálním blogu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama