BioWare potvrdili nové Dragon Age
Dragon Age 4 Novinka BioWare potvrdili nové Dragon Age

BioWare potvrdili nové Dragon Age

Michal Burian

Michal Burian

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Návrat hlásí Solas z Dragon Age: Inquisition

Reklama

Náznaků v předchozích dnech byla celá řada, nikoho tak nepřekvapilo, že během předávání cen odhalilo BioWare nové Dragon Age. Veterány série jistě nepřekvapí návrat postavy jménem Solas, kterou všichni známe z Dragon Age: Inquisition a z DLC Trespasser. Celkově nic převratného nečekejte, ve studiu jsou podle všeho na začátku dlouhého vývoje. V současné době se všichni soustředí na dodělání akce Anthem (klon Destiny) a poté začnou na plné obrátky pracovat na Dragon Age.

„Jsme potěšeni, že můžeme konečně potvrdit existenci tohoto projektu. Nemůžeme vám ale prozradit žádné detaily krom toho, že budujeme nový tým kolem jádra veteránů Dragon Age. S některými jsme spolupracovali na Dragon Age, Jade Empire a Baldur's Gate,“ nechal se slyšet výkonný producent Mark Darrah. To Matthew Goldman, nový kreativní šéf Dragon Age, byl o něco sdílnější a prohlásil, že se mají v úmyslu vrátit k velkým a epickým příběhovým volbám a romantice, jež provázela tuhle RPG sérii od samotného začátku.

Pokud budeme věřit spekulacím ze začátku tohoto týdne, tak nové Dragon Age má vyjít nejdříve za tři roky. Teaser trailer končí hashtagem #DreadWolfRises, což nás vede zpět na začátek tohoto článku, kde je zmiňován Solas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama