BioWare slaví den Mass Effectu nejen dalším náznakem plánů na novou hru
Mass Effect Novinka BioWare slaví den Mass Effectu nejen dalším náznakem plánů na novou hru

BioWare slaví den Mass Effectu nejen dalším náznakem plánů na novou hru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

23
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Mass Effect: Andromeda se dočkal patche pro Xbox One X a v zahraničí vyšla kniha Annihilation.

Reklama

Podobně jako Star Wars a další velké značky, i Mass Effect má (v některých) kalendářích svůj oficiální den. A ten připadá na dnešek, 7. listopadu (anglicky November 7, zkráceně N7). Na novinky typu remasteru původní trilogie či plnohodnotného představení dalšího dílu si i tentokrát musíme nechat zajít chuť, ale i tak jsme se ze strany BioWare přeci jen dočkali několika oslavných maličkostí, materiálů a zajímavostí.

V první řadě tu máme video, jež se ptá, co pro lidi takzvaný N7 Day a obecně Mass Effect znamená. Nejvíce zaujme závěrečné prohlášení generálního manažera BioWare Caseyho Hudsona, který hovoří o tom, že N7 znamená i možnost chodit každý den do studia a snít o tom, jaká bude další skvělá hra z univerza Mass Effectu. Jedná se tedy o další z řady náznaků skutečnosti, že BioWare má plány na další hru, byť bychom stále měli počítat s tím, že nový Mass Effect nebude věcí blízké budoucnosti. Ta patří spíše Destiny Anthem, podpoře Star Wars: The Old Republic a snad i čtvrtému Dragon Age.

Jestli stále hrajete Mass Effect: Andromeda a vlastníte Xbox One X, ode dneška si můžete užívat nový patch, jehož cílem je řádně vyždímat dodatečný výkon aktuálně nejvýkonnější konzole Microsoftu. Počítejte tedy s přidáním podpory HDR a s hraním ve vyšším rozlišení. V zahraničí navíc včera vyšla kniha s podtitulem Annihilation, popisující příběh kvarianské archy ztracené v galaxii Andromeda, což je jedna z nakousnutých, ale v herní podobě nedořešených příběhových linek Mass Effectu: Andromeda. Je velmi pravděpodobné, že Annihilation časem vyjde i u nás, aktuálně však nakladatelství Fantom Print připravuje zejména vydání předešlé knihy, Iniciace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama