BioWare vysvětluje bany v The Old Republic
Star Wars: The Old Republic Novinka BioWare vysvětluje bany v The Old Republic

BioWare vysvětluje bany v The Old Republic

Michal Maliarov

Michal Maliarov

18

Od svého startu již sci-fi MMO Star Wars: The Old Republic udělilo dostatečné množství banů. Žádný z nich ale nebyl bezpředmětný.

Reklama

Během víkendu se na sociálních sítích i fórech začaly objevovat nespokojené ohlasy ohledně banů, které uděloval BioWare některým hráčům titulu. Veškerá problematika se točila kolem planety Ilum, kam bylo hráčům doporučeno se vydat až po dosažení 40 úrovně. Mnozí se ale rozhodli tam vydat dříve a našli truhly s velmi drahocenným obsahem.

Právě tyto hráče se rozhodlo studio dočasně banovat. To samozřejmě vyvolalo vlnu nespokojenosti a negativních ohlasů, na kterou se rozhodl BioWare reagovat prostřednictvím oficiálního fóra hry.

„Abychom byli přesní, hráči mohou vycestovat na planetu Ilum i před 40 úrovní a mohou vyrabovat různorodé truhly a jejich hodnotný obsah, pokud se k němu vůbec dostanou. Banem byli postiženi pouze ti hráči, kteří tak činili i přes napomenutí opakovaně a s vysokým nasazením, což se velmi negativně podepsalo na celkové ekonomice hry a vyvedlo ji z rovnováhy. Bany samozřejmě nejsou permanentní a za nic jiného uděleny nebyly.“

Studio také dodalo, že v nejbližší době provede některé opravy a dodatky v updatu, který tuto situaci vyřeší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama