Bitva proti Trilionu v Trillion: God of Destruction
Novinka Bitva proti Trilionu v Trillion: God of Destruction

Bitva proti Trilionu v Trillion: God of Destruction

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

A další gameplay pochází ze záznamu live streamu z Twitche.

Reklama

Nejdříve prostřednictvím serveru Gematsu, pak i oficiálně, vydala společnost Idea Factory International nový trailer ke hře Trillion: God of Destruction, zaměřující se výhradně na boj proti úhlavnímu nepříteli, Trillionu. Dále se můžete podívat na záznam z posledního live streamu na Twitchi, kde se David, Ari a "Trillion-killer" Maru, postaví proti tomuto nepříteli, který má totiž bilión HP a opět povstává poté, co byl před dvěma generacemi démonů poražen.

Bitva proti Trillionovi probíhá v klasickém turn-based systému. Trillion se pohybuje vždy, když se pohybujete i vy. Když se pak bude chystat k útoku, začne vám červeně blikat dotyčná mapa, takže se vaší hlavní starostí stane útěk ze směru, jakým proběhne jeho útok. Také ale můžete získat jedno kolo navíc, když porazíte další nepřátele.

Trillion totiž bude na pomoc přivolávat své přisluhovače a házet bomby, aby vám zabránil v pokroku. Těm lze čelit díky vašim dovednostem a taky díky Devil Envoys, které lze zakoupit mimo boj ve Faustově laboratoři. Celkem existují čtyři typy Devil Envoys: na kontaktní boj, na boj na dálku, podpora a obrana.

Trilion navíc bude měnit během bojů svou podobu, takže budete muset změnit i svou strategii k co nejlepšímu postupu. A pokud nejste na boj připraveni, můžete kdykoli ustoupit a zkusit to znovu jindy. Nicméně, každý den kdy Trillion postupuje, znamená ztrátu kousku podsvětí.

Trillion: God of Destruction má vyjít pro PS Vitu vyjít v Evropě 1. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama