Black Bean potvrzují WRC2 a přidávají detaily
Novinka Black Bean potvrzují WRC2 a přidávají detaily

Black Bean potvrzují WRC2 a přidávají detaily

Michal Burian

Michal Burian

11

Pokračování je již nějakou dobu ve vývoji, vyjde pro PC, PS3 a Xbox 360 a zahrne všechny závody v kalendářní letošního World Rally Championship.

Reklama

Pokračování oficiálních rallye závodů připravuje tvůrčí celek z italského studia Milestone, který slibuje mnohem více obsahu než v předešlém díle, stejně jako 15 lokalit, 25 terénních a klimatických podmínek a automobily rozdělené do devíti kategorií.

Ve hře budete mít k dispozici automobily od roku 1960 až po současné WRC modely. Mezi závodní módy ve hře patří šampionát, online mód až pro 16 hráčů, vylepšený režim kariéry a několik dalších vylepšení.

"WRC 2011 nabídne více realismu, více detailů a více možností pro hráče. Nová hra obsáhne bohatou historii WRC, stejně jako dá nahlédnout do budoucnosti," řekl Simon Long, generální ředitel společnosti North One Sport.

Pokud si po přečtení řádku výše říkáte, že by hra mohla dopadnout lépe než její předchůdce, tak se neradujte předčasně. Od nejmenovaného důvěryhodného zdroje Zing zjistil, že na vývoj 2011 FIA World Rally Championship mají v Milestone pouhých 8 měsíců, což je směšně krátká doba, za kterou se rozhodně nedají dělat zázraky. Tak uvidíme, hra by měla vyjít v říjnu tohoto roku na PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

V Milestone nedávno začalo pracovat několik vývojářů ze Slightly Mad Studios (tvůrci Need for Speed: Shift a Shift 2: Unleashed), což neovlivní letošní WRC, ale na dalších projektech už by se to mělo dát poznat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama