Black Desert slaví 50 miliónů registrovaných hráčů
Black Desert Online Novinka Black Desert slaví 50 miliónů registrovaných hráčů

Black Desert slaví 50 miliónů registrovaných hráčů

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Na Steamu si titul navíc můžete bezplatně vyzkoušet.

Reklama

Black Desert Online je vlajkové MMORPG jihokorejského studia Pearl Abyss, které na západě vyšlo v roce 2016, přičemž své pole působnosti postupně rozšířilo z PC i na konzole a mobilní zařízení, kdy relativně nedávno se hráči dočkali nové herní třídy Drakania.

I díky tomuto rozšiřování se pak tvůrci mohou aktuálně pochlubit tím, že se do hry již zaregistrovalo více než 50 miliónů hráčů (děkujeme PocketGamer), což je věru krásný milník, který generální ředitel společnosti, James Heo, okomentoval takto:

"Jsme velice hrdí a vděční za to, že se naší značce podařilo oslovit tolik hráčů po celém světě, a jsme potěšeni pozitivní podporou, kterou od komunity dostáváme. Budeme se i dále neúnavně snažit Black Desert vylepšovat a stavět na našem úspěchu s novou IP, kterou v současné době vyvíjíme za pomoci zcela nového technického zázemí a našeho BlackSpace enginu."

Každopádně pokud náhodou Black Desert stále nevlastníte, tak do 19. září 19:00 našeho času jej můžete na Steamu stáhnout a hrát zcela bezplatně.

Na závěr posléze můžeme připomenout, že ona nová IP, o které Heo mluví, je nejspíše připravované Crimson Desert, tedy akční RPG z otevřeného fantasy světa zvaného Pywel, které původně vznikalo jako prequel právě k Black Desert Online, ale nakonec se z toho stal zcela samostatný projekt.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama