Black Desert v několika nových videích
Novinka Black Desert v několika nových videích

Black Desert v několika nových videích

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

13

Jak vypadá boj, jízda na koni nebo i taková hloupost jako stavba domu? Nádherně!

Reklama

Korejské MMO Black Desert si prozatím drží punc velmi detailního a také velmi komplexního titulu. V Daum Games si zakládají na každém herním prvku a dokonce i ty zdánlivě nepodstatné propracovali do hloubky, o jaké by si mohly jiné hry nechat zdát. Vzhledem k tomu, že skončily testovací fáze a servery v Asii již byly spuštěny, vydali tvůrci pro nalákání hráčů celou řadu nových trailerů a videí.

První akční trailer se zaměřuje spíše na boje, druhý zase na sekundární možnosti a vedlejší činnosti jako je přizpůsobení postavy, jízda na koni, sekání stromů, dolování, rybaření anebo stavba domu. Další dvojice videí je pak spíše ohlédnutím za vývojem, protože jde o záznamy z prvních dvou dnů alfatestování. Posledním videem je trailer z nedávné Paris Game Weekend, kde byla hra také předvedena. Tvůrci totiž plánují spuštění služby také v Evropě.

Než se ale pustíte do sledování videí, dovolíme si malou odbočku. Ve středu 11. listopadu vyšla aktualizace hry, která s sebou přinesla dvojici postav. Jde o Mai Shiranui z King of Fighters a novou Kunoichi. Přidána byla i nová pouštní oblast ve Valencii, kde je možné se setkat s písečnými bouřemi nebo dostat úžeh.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama