Black Ops nedosáhne takového věhlasu, jako MW 2
Call of Duty Novinka Black Ops nedosáhne takového věhlasu, jako MW 2

Black Ops nedosáhne takového věhlasu, jako MW 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

19

Analytik Michael Pachter opět rozebírá sérii Call of Duty. Tentokrát tvrdí, že Black Ops nemá šanci na takový úspěch, jako Modern Warfare 2. Proč? + video ze zasněžené mapy Summit.

Reklama

Podle Pachtera by hře mohl dost ublížit fakt, že podle mnoha hráčů je Treyarch druhořadé studio, jež Infinity Ward nesahá ani po kotníky. Dále tvrdí, že Black Ops má šanci překonat Modern Warfare 2 jen v případě, že by sklízelo devítkové hodnocení. Navíc tu je letos velká konkurence, a to především ze strany Medal of Honor a Halo: Reach.

No, zdá se že Pachter zase objevuje Ameriku. To, že by mohla hře ublížit ne zrovna dobrá pověst Trearchu, to může napadnout skoro každého, kdo v době vydání předešlého World at War zažil někdy až trapné a ubohé nadávání na hru i samotné studio. Navíc, Black Ops se v předprodejích daří možná ještě lépe než Modern Warfare 2 a o náležitý hype je také postaráno, takže uvidíme, jak to dopadne.

Nakonec vám přinášíme ještě multiplayerové gameplay video ze serveru CVG, kde uvidíte již notoricky známou zasněženou mapu Summit a starý dobrý mód Team Deathmatch. Během videa můžete vidět třeba splnění několika challangí, nálet, care package nebo naše oblíbené útočné psy.

Call of Duty: Black Ops vychází celosvětově 9. listopadu 2010 na PC, PS3, Xbox 360, Wii a DS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama