Black Tusk Studios už rok pracují na nových Gears of War
Gears of War Novinka Black Tusk Studios už rok pracují na nových Gears of War

Black Tusk Studios už rok pracují na nových Gears of War

Michal Burian

Michal Burian

11

Gears of War se v budoucnu vrátí na Xbox One.

Reklama

Black Tusk Studios oslavuje. 27. ledna 2015 to byl přesně rok, co tvůrčí celek začal pracovat na nových Gears of War, kteří mají na Xbox One znovu nastartovat známou a oblíbenou sérii.

Přesně 27. ledna 2014 oznámil Microsoft, že od Epic Games koupil značku Gears of War a svěřil ji studiu Black Tusk kam se přesunul i bývalý výkonný producent Epic Games Rod Fergusson. Ten společně s vedoucím studia Hano Lemkem dohlíží na budoucnost Gears of War.

"Jsem velmi nadšen, že jsem se připojil k Black Tusk Studios, kde budu dohlížet na vývoj Gears of War série. Měl jsem tu čest pracovat na mnoha skvělých hrách se spoustou talentovaným týmů, ale Gears jsou mojí vážní a mají největší vliv na můj profesionální i osobní života," tvrdil loni Rod Fergusson v rozhovoru pro Polygon.

Když Black Tusk Studios tvrdí, že koncem ledna 2014 začali na hře pracovat, tak to není tak úplně pravda. Dlouhou dobu přemýšleli o nápadech a o tom, jak nový díl uchopit. Nějaký čas jim tak určitě trvalo, než se na všem dohodli, než to schválil Microsoft apod. Lze tak odhadnout, že skutečný vývoj mohl začít teprve před několika měsíci.

O nových Gears of War tak zhola nic nevíme. Jisté je akorát to, že Microsoft má se sérií velké plány a že Black Tusk Studios využívají Unreal Engine. S vydáním hry bych počítal nejdříve koncem příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama