Black Widow - finální upoutávka
Filmy/Seriály Novinka Black Widow - finální upoutávka

Black Widow - finální upoutávka

Ondřej Partl

Ondřej Partl

První film z marvelácké fáze 4 se opět připomíná.

Reklama

Minulý rok jsme se dočkali jedné z největších kinematografických událostí v dějinách, kdy přišel do kin závěr jedné éry v MCU (Marvel Cinematic Universe) v podobě Avengers: Endgame. Tato kulminace celkově 22 filmů z posledních 11 let dosáhla na rekordní tržby a zapsala se tak nesmazatelně to filmových análů. Nicméně tyto snímky doznaly takové popularity, že se s nimi nehodlá brzdit a proto si na nás výkonný producent Kevin Feige připravil kolekci hned několika filmů, které patří do tzv. fáze 4.

Prvního zástupce této sebranky pak budeme moci v kinech zhlédnout již 30. dubna (pokud opět nedojde na odklad kvůli novému koronaviru) a bude jím příběh o původu Black Widow (Scarlett Johansson).

A právě na něj vyšla nová ukázka, která poprvé zevrubněji představuje i záporáka filmu Taskmastera (O. T. Fagbenle). Svého prostoru se taktéž dočkají David Harbour jako Red Guardian, Florence Pugh jako Yelena Belova či Rachel Weisz v kůži Meliny Vostokoff.

Samotná akce stále působí příjemným "bourneovským" dojmem (ačkoliv je přeci jen více megalomanská) a zatím to vypadá, že bychom se mohli dočkat něčeho podobného, jako byl třeba druhý Kapitán Amerika. Takže opatrná natěšenost?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama