Blackhole se bude odehrávat i v džungli
Blackhole Novinka Blackhole se bude odehrávat i v džungli

Blackhole se bude odehrávat i v džungli

Michal Burian

Michal Burian

České studio FiolaSoft prostřednictvím obrázku představuje nové prostředí v jejich připravované plošinovce Blackhole.

Reklama

,,Chceme vám ukázat naše nové prostředí! Je to DŽUNGLE! Po tom, co se dostanete z Crashsite, naleznete cestu do džungle - do zcela nečekaného území plného mimozemského života. A ve finále je to nic proti tomu, co se stalo s gravitačními plošinami! V džungli se odehraje velký příběh!"

,,Od původního konceptu od Rada Markovice, až ke gameplay screenshotu od Radka Jakla; nyní už alpha testujeme nové úrovně s touto tématikou džungle. Krátce po testování nahrajeme pro vás zcela nové video! Tak zůstaňte s námi a sdílejte tuto stránku!!"

Blackhole je nová příběhová plošinovka od českého studia FiolaSoft, autoři povedeného Pacina. Příběh bude vyprávět o elitních astronautech, kteří v roce 2121 zachraňují Zemi tím, že uzavírají černé díry. To se jim daří až do doby, kdy narazí na velkou černou díru, která pohltí celou vesmírnou loď Endera.

Blackhole můžete podpořit na stránkách Greenlight, aby se titul dostal na Steamu. Vydání je v plánu na září ve verzích pro PC, Linux a Mac. Navštívit rovněž můžete oficiální web a Facebookové stránky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama