Blades of Time se dostane na Switch
Blades of Time Novinka Blades of Time se dostane na Switch

Blades of Time se dostane na Switch

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Nintendo Switch Switch

S plnou podporou multiplayeru.

Reklama

Blades of Time, hack 'n' slash akční dobrodružná hra kde třeba rychle bojovat s meči, střelnými zbraněmi a magií, se od 14. května dostane na Nintendo Switch. Jde o vylepšenou verzi původní PC hry od studia Gaijin Entertainment.

Na PC je Blades of Time podle tiskové zprávy oblíbenou hrou a na Steamu má více než 86 procent pozitivních recenzí. Nyní, staří i noví fanoušci této hry si budou moci vychutnat Blades of Time kdykoliv a kdekoliv na přenosné konzoli od Nintenda. V novém vylepšeném režimu multiplayeru se hráči mohou zapojit do akčního boje NPC monster proti armádě jiných hráčů, tedy ve stylu MOBA her. Hráči si mohou vybrat avatara z množství hrdinek a hrdinů, kteří mají různé dovednosti a speciální schopnosti. Každý hráč se ujme vedení armády NPC monster a snaží se být prvním kdo zničí pevnost nepřítele.

Herní kampaň pro jednoho hráče sleduje příběh hledače pokladů Ayumi. Ta se vydala na cestu na ostrovy, kde jsou poklady staré ztracené civilizace. Na její cestě bojuje s hordou monster a jinými magickými postavičkami. Hrdinka se může pochlubit více než 40 unikátními útoky. K dispozici má mocné melee útoky, střelné zbraně, silné magické schopnosti, a dokonce umí vrátit čas. S touto schopností přinese na bojová pole neomezené množství strategií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama