Bláznivá akce Sunset Overdrive poběží v 900p při 30 snímcích za sekundu
Sunset Overdrive Novinka Bláznivá akce Sunset Overdrive poběží v 900p při 30 snímcích za sekundu

Bláznivá akce Sunset Overdrive poběží v 900p při 30 snímcích za sekundu

Michal Burian

Michal Burian

99

Pro Insomniac Games je užitečnější mít více CPU výkonu na fyziku, navigaci a umělou inteligenci.

Reklama

Po vydání nové generace konzolí se neustále mluví o jejich výkonu. Spousta her běží pouze při 30 snímcích za sekundu, což hráčům vadí. Dnes jsme se dozvěděli, že připravovaná bláznivá akce Sunset Overdrive od Insomniac Games poběží pouze v rozlišení 900p při 30fps.

,,Vývojáři, kteří nepoužívají Kinect, mohou využít mírného zvýšení výkonu procesoru konzole Xbox One. Sunset Overdrive posouvá hranice v počtu nepřátel na obrazovce. Bylo tak pro nás nevyhnutelné, abychom měli více CPU výkonu na fyziku, navigaci a umělou inteligenci," uvedl šéf studia Ted Price pro IGN.

,,Sunset Overdrive běží nativně v rozlišení 900p při 30fps. Rozhodli jsme se pro 900p, protože jsme chtěli větší úroveň detailů při akci. Máme rovněž velké město, v němž se můžete volně pohybovat."

Jinými slovy se Insomniac Games rozhodli obětovat rozlišení a snímky za sekundu, aby mohla akce Sunset Overdrive nabídnout na obrazovce větší počet nepřátel, větší a detailnější město, stejně tak lepší fyziku, navigaci a AI. Jak to dopadne, zjistíme 31. října.

Co se týče možného pokračování, to není vyloučeno. ,,Rozhodně chceme, aby se naše značka nadále rozvíjela. Jde o hru, z které jsme nadšeni jak my, tak Microsoft. Zejména pak z velmi odlišného pohledu na apokalypsu, společnost a postavy."

Sunset Overdrive podle jeho slov je hrou, jež porušuje spoustu pravidel a otevřený svět je prezentován úplně jiným způsobem, než byl v minulosti ve hrách.

Pokud jste se o Sunset Overdrive zatím moc nezajímali, tak věnujte pozornost následujícímu textu. Hra se odehrává roku 2027 ve fiktivním městě nazvaném Sunset City. Kontaminovaný energeťák změnil většinu populace na toxické mutanty. Pro mnoho lidí je to konec světa, pro vás však splněný sen. Váš šéf? Pod drnem. Vaše stará práce? Fuč! Udělejte z masivního otevřeného světa vaše taktické hřiště. Grindujte, skákejte a běhejte po zdech napříč městem a vychutnejte si arsenál ničivých, nekonvenčních zbraní. Díky hyperobratnosti, unikátním zbraním a upravitelným schopnostem přepisuje Sunset Overdrive pravidla tradičních stříleček a přináší výbušné, stylové a totálně nové dobrodružství.

Příběh hry začíná tím, že mega-korporace Fizzco představuje veřejnosti svůj nový energetický nápoj: Overcharge Delirium XT. Avšak… Nápoj byl na trh dodán předčasně kvůli zisku. Většina konzumentů se po ochutnání změnila na různé mutanty, jimž se také říká „OD’d“ (předávkování). Město v karanténě se mění v chaotickou, mutanty zamořenou hustapokalypsu. Brzy zjistíte, že celoživotní hraní videoher, sledování akčních filmů a čtení komiksů vám dává znalosti, díky nimž se z vás stane hrdina, kterého Sunset City zoufale potřebuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama