Bláznivý basket NBA Playgrounds dostane pokračování
NBA Playgrounds 2 Novinka Bláznivý basket NBA Playgrounds dostane pokračování

Bláznivý basket NBA Playgrounds dostane pokračování

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Sezóna pro jednoho hráče, hvězdy současné i historické NBA nebo lokální a online multiplayer.

Reklama

Dnes ráno to byla spekulace založena na australské radě pro věkové doporučení her. Odpoledne ale tvůrci ze studia Saber Interactive přispěchali s oficiálním oznámení. Bláznivý arkádový basket NBA Playgrounds dostane letos pokračování. Dvojka vyjde na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch, tedy stejně jako jednička.

Novinkou budou lokální a multiplayerové módy a další hřiště z celého světa. Vývojáři tvrdí, že NBA Playgrounds je nejprodávanější arkádová sportovní hra s licencí. Nejen z toho důvodu se pochlubí režimem Playgrounds Championship, jenž představuje nový celosvětový systém ligy s několika sólovými a kooperačními divizními žebříčky. Online část hry bude stát na dedikovaných serverech, možnosti pořádat vlastní zápasy, na zápasech čtyř hráčů (dva proti dvěma) a vrátí se soutěž s hodem za tři body.

Pro singleplayerové hráče je připraven mód sezóny. V něm se zúčastníte sezóny se svým vybraným týmem, play-off a nakonec i mistrovství NBA. Těšit se máme na více než 200 NBA hráčů, ať u těch současných či minulých. Mezi nimi budou Stephen Curry, Kevin Durant, James Harden, Kyrie Irving, LeBron James, Russell Westbrook, Giannis Antetokounmpo, Anthony Davis, DeMar DeRozan, Damian Lillard, Karl-Anthony Towns, Shaquille O’Neal, Magic Johnson, Dr. J., Allen Iverson a Larry Bird. Je a mnohé další basketbalisty okoření nové pohyby, modely a animace a celkově má potěšit lepší umělá inteligence.

V recenzi jsme o NBA Playgrounds napsali: „Arkádová nálož jako ze staré školy, jejímž hlavním neduhem je slabší herní obsah. V konečném důsledku tak hra ze všeho nejvíce připomíná výbornou arkádovou hříčku, nikoliv však plnohodnotný titul se vším všudy“ - 6/10.

Zdroj: Tisková zpráva

Původní zpráva (jednohubka): Bláznivý arkádový basket NBA Playgrounds (recenze 6/10) má pokračovat. Australská rada pro věkové doporučení udělila dosud neoznámenému NBA Playgrounds 2 hodnocení G a uvádí, že vývojářem je Saber Interactive a vydavatelem Mad Dog Games.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama