Blíží se arkádová sci-fi akce Alien Breed 2: Assault
Alien Breed 2: Assault Novinka Blíží se arkádová sci-fi akce Alien Breed 2: Assault

Blíží se arkádová sci-fi akce Alien Breed 2: Assault

Michal Burian

Michal Burian

1

Team17 Software oznamuje další díl z arkádové série sci-fi střílečky Alien Breed. Již na tuto středu se chystá Alien Breed 2: Assault a připravit se tentokrát na boj proti emzákům mají také majitele konzole PlayStation 3.

Reklama

Alien Breed 2: Assault je druhou kapitolou akční sci-fi arkády Alien Breed a navazuje na předchozí díl. Opět se odehrává na palubě lodi, kde budete bojovat o přežití proti cizákům. To se týká nejen kampaně pro jednoho hráče, ale také nového multiplayerového módu o přežití a kooperace, v níž se utkáte proti hordám nepřátelským mimozemšťanů.

Team17 připravil pro Alien Breed 2: Assault hned několik vylepšení. Nejzajímavější jsou určitě nové zbraně, nové druhy nepřátel a příběhová část, jež bude navazovat na Alien Breed: Impact.

Alien Breed 2: Assault si budete moci zahrát od 22. září 2010, a to ve verzích pro PC a Xbox 360. Novinkou je také PS3 verze, která prozatím nemá stanovené datum vydání. PC verzi naleznete na Steamu a X360 na Xbox Live Arcade.

Hardwarové nároky:

OS: Windows XP s SP2 nebo lepšíProcesor: 2.0+ GHz (jednojádrový)Operační paměť 1 GB RAMGrafická karta: NVIDIA 6800+ nebo ATI Radeon X700+DirectX: 9.0cMísto na disku: 1,5 GB

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama