Blíží se beta PC verze střílečky Battlezone
Battlezone Novinka Blíží se beta PC verze střílečky Battlezone

Blíží se beta PC verze střílečky Battlezone

Michal Burian

Michal Burian

2

Majitelé Oculus Rift nebo HTC Vive mají poslední šanci se registrovat.

Reklama

Battlezone byla původně střílečka určena pro PlayStation VR. V brzké době se ale rozšíří na PC a bude podporovat headsety Oculus Rift a HTC Vive. Pokud jeden z těchto přístrojů pro virtuální realitu máte doma, můžete se zaregistrovat do bety. Uzávěrka je 13. dubna a beta bude spuštěna od 19. do 25. dubna.

Studio Rebellion se pro betu rozhodlo, aby mohlo PC verzi otestovat s vybranými hráči a vývojáři se přesvědčili, že je jejich produkt dobře optimalizován a běží na více druhý hardwarových konfiguracích. Krom toho se bude testovat také online kooperace.

PC verze se od původní PS4 bude lišit. Kromě optimalizace pro Oculus Rift a HTC Vive budou ve hře nové funkce. Samozřejmostí jsou textury ve vysokém rozlišení, vyšší fps a také možnost přizpůsobit si svůj vozový park, stejně tak všechny patche z PS VR verze.

Battlezone je futuristická střílečka s procedurálně generovanou kampaní pro 1-4 hráče a drop-in drop-out online kooperací. Ve hře usednete do jednoho z mnoha tanků a budete bojovat proti jiným tankům, obranným věžím, dronům i mechanickým rojům, abyste zachránili planetu Zemi. Díky procedurálně generovaným mapám a proměnlivým úkolům je každý bojový scénář jiný a pokaždé se tak můžete těšit na novou bitvu.

Přesné datum vydání PC verze neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama