Blíží se další vlna dodatečného obsahu do Batman: Arkham Knight
Batman: Arkham Knight Novinka Blíží se další vlna dodatečného obsahu do Batman: Arkham Knight

Blíží se další vlna dodatečného obsahu do Batman: Arkham Knight

Michal Burian

Michal Burian

29

Season of Infamy má být tím dosud největším DLC, které rozšíří nejnovější dobrodružství Batmana. Navíc bude vylepšen déšť.

Reklama

Fanoušci hry Batman: Arkham Knight se mohou těšit na další obsah, který si budou moci koupit 22. prosince letošního roku. Balíčky jsou pochopitelně součástí Season Passu.

Každopádně si budete moci užívat čtyř nových misí z DLC pojmenovaného Season of Infamy. O něm vydavatel tvrdí, že jde o dosud největší rozšíření pro nejnovější dobrodružství Batmana. Těšit se můžete na nové souboje s bossy a na návrat některých zločinců, včetně postav jako je Mad Hatter, Ra’s Al Ghul, Mr. Freeze a Killer Croc.

Jako další přijdou na řadu menší balíčky: 2008 Movie Batman Skin, Original Arkham Batmobile a pátý Crime Fighter Challenge Pack se šesti novými AR výzvami.

Zároveň jsme se dozvěděli, že Rocksteady mají v úmyslu vylepšit déšť ve hře. Kapky mají být mnohem realističtější. Do PC verze hry je přidá patch, který vyjde do konce letošního roku, zatímco PS4 a Xbox One verze si budou muset počkat na lednovou aktualizaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama