Blíží se nabitá E3. Vydavatelé mají ukázat Mass Effect, Uncharted 4 či nový Deus Ex
Deus Ex Novinka Blíží se nabitá E3. Vydavatelé mají ukázat Mass Effect, Uncharted 4 či nový Deus Ex

Blíží se nabitá E3. Vydavatelé mají ukázat Mass Effect, Uncharted 4 či nový Deus Ex

Michal Burian

Michal Burian

61

Prý i pokračování Demon's Souls pro PS4, nový projekt od Guerrilla Games a spoustu dalšího.

Reklama

Herní svátek jménem E3 se blíží, nikdo nepochybuje o tom, že v Los Angeles uvidíme spoustu nových her, včetně těch které nejsou dosud oznámeny. Insider Ahsan Rasheed vystupující na Twitteru pod přezdívkou Thuway tvrdí, že v červnu budeme svědky oznámení nového Mass Effectu. Ten nemá nést číslo čtyři, nýbrž podtitul. Nutno podotknout, že o tomhle už nějaký čas víme.

Krom Mass Effectu od BioWare a EA se má Sony pochlubit novým Uncharted a nějakým projektem od tvůrců série Killzone ze studia Guerrilla Games. Dlouho se spekuluje o zbrusu nové značce, pracovní nabídky naznačovaly, že budou přítomny mikrotransakce.

Rasheed dále prohlašuje, že Project Beast od From Software je ve skutečnosti pokračování Demon's Souls určené výhradně pro PlayStation 4. Square Enix by nás měla potěšit novým Deus Ex a Microsoft má představit páté Halo, jenž je údajně hodně odlišné od předešlých dílů. Teď se podržte, obsáhnout má více či méně otevřený svět.

Zajímavé je, že Rasheed se měl dozvědět, že Microsoft toho na E3 a koncem května ukáže skutečně mnoho. Jen několik projektů bude ovšem schopen vydat v dohledné době na Xbox One. Vypadá to, že pořádné bum s novými hrami pro tuto konzoli nás čeká až někdy v příštím roce. Možná kvůli tomu Microsoft nespěchá s uvolněním Xboxu One na dalších trzích, včetně České a Slovenské republiky.

Závěrem se hodí dodat, že Microsoft bude mít svůj Xbox E3 2014 Media Briefing v pondělí 9. června od 16:30 našeho času. Očekává se, že prezentace bude trvat zhruba 90 minut. Šéf Xbox divize se nedávno vyjádřil, že oznámí zbrusu novou značku a nejedno pokračování starších sérií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama