Blíží se oznámení nového Saints Row
Saints Row Novinka Blíží se oznámení nového Saints Row

Blíží se oznámení nového Saints Row

Michal Burian

Michal Burian

11
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Fanoušci mají sledovat YouTube kanál série.

Reklama

Fanoušci bláznivé akce Saints Row mají sledovat oficiální YouTube kanál série, vyzývá twitterový kanál vydavatelství Deep Silver. To znamená jediné, blíží se oznámení v pořadí pátého dílu. Může přijít za necelý měsíc na E3 v Los Angeles, ale spíše bych si vsadil, že teaser dorazí v následujících týdnech a na americkém videoherním veletrhu se dozvíme další detaily.

Série Saints Row se poprvé objevila v roce 2006. Dnes je to více než čtyři roky, co vyšel poslední díl. Saints Row IV přitom bylo velmi úspěšné, prodávalo se nad očekávání. Místo nového dílu ale vznikl jiný projekt. Pokus jménem Agents of Mayhem v předloňském roce ovšem moc nevyšel a mimo jiné to odskákal dlouholetý generální ředitel studia Volition. Nepomohla ani skutečnost, že se Agents of Mayhem odehrává v universu Saints Row. Fanoušky tahle šílenost moc nelákala.

Loni v únoru pak připadla Koch Media s Deep Silverem a všemi herními značkami společnosti THQ Nordic a v tiskové zprávě bylo uvedeno, že Volition nadále pracují na novém projektu, což je pravděpodobně nové Saints Row.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama