Blíží se oznámení PC portu God of War Ragnarök
Novinka Blíží se oznámení PC portu God of War Ragnarök

Blíží se oznámení PC portu God of War Ragnarök

Jan Urbančík

Jan Urbančík

12
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Dojít na něj má ještě v květnu, čeká nás showcase?

Reklama

Už za pár dní nás čeká další PC port 1st party titulu Sony, konkrétně Ghost of Tsushima z roku 2020. Ještě před vydáním se ale objevují zprávy, že by zanedlouho mohlo dojít na oznámení dalšího portu.

S informací přišel velmi důvěryhodný insider Billbil-kun v článku pro magazín Dealabs. Tvrdí v něm, že další hrou na PC bude God of War Ragnarök. Datum vydání sice nezná, ale oficiálního oznámení bychom se měli dočkat velmi brzy, ještě v květnu. Nabízí se tak možnost, že by na představení došlo v rámci PlayStation Showcase. Billbil-kun sice říká, že informace o ní potvrdit nemůže, novinář Jeff Grubb ale před pár dny prohlásil, že nás čeká ještě v květnu, byť nezná přesné datum.

Článek Dealabs rovněž neobsahuje informaci o vývojářském studiu. God of War z roku 2018 (které na PC vyšlo v lednu 2022) nicméně mělo na starost externí studio Jetpack Interactive a je pravděpodobné, že pracují i na tomto portu.

Nizozemské studio Nixxes, které Sony před pár lety koupila a je nyní hlavním portovacím týmem, stojí za oběma letošními porty (Horizon Forbidden West a Ghost of Tsushima). A vzhledem k tomu, že jde pořád spíš o menší studio, není příliš pravděpodobné, že by mělo kapacity i na třetí letošní konverzi pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama