Blíží se první sezóna Farming Simulator League
Farming Simulator 19 Novinka Blíží se první sezóna Farming Simulator League

Blíží se první sezóna Farming Simulator League

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC

Sezóna prvního turnaje Farming Simulator League 2019-2020 začne 27. července na FarmConu 2019.

Reklama

GIANTS Software zvou hráče a fanoušky na jejich e-sportovní stánek na FarmConu 2019, kde bude zahájena úplně první sezóna Farming Simulator League. FarmCon je událost roku pro komunitu a moddery hry Farming Simulator a letošní ročník bude ještě větší a lepší než kdy dřív, neboť se bude konat v CLAAS Technoparc v německém Harsewinkelu 27. a 28. července.

V rámci tohoto turnaje nabídne Farming Simulator League úspěšným týmům ceny za více než 250 000 Kč. Týmy složené z komunitních hráčů se utkají s oficiálními skupinami, které sponzorují výrobci. Chcete se shrábnout výhru? Tato šikovná výuková videa vás naučí všechno, co potřebujete vědět o turnajovém systému a pravidlech Farming Simulator League.

Tato událost se bude vysílat živě v angličtině na Twitchi prostřednictvím kanálů GIANTS a Focus Home Interactive a v němčině na živém kanálu GIANTS na YouTube.

FarmCon 2019 bude úžasná událost pro komunitu kolem hry Farming Simulator, na které se fanoušci dočkají FSL a několika dalších velkých překvapení. Sledujte událost 27. a 28. července!

Podrobnosti najdete na https://fsl.giants-software.com/

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama