Bližší pohled na mobilní hru Harry Potter
Harry Potter: Hogwarts Mystery Novinka Bližší pohled na mobilní hru Harry Potter

Bližší pohled na mobilní hru Harry Potter

Michal Burian

Michal Burian

12
Platformy Apple iOS

Vůbec poprvé bude hráčům umožněno vytvořit si vlastní postavu, studenta čar a kouzel v Bradavicích a prožít jeho život.

Reklama

Přes minutu dlouhý teaser trailer přibližuje mobilní hru Harry Potter: Hogwarts Mystery od studia Jam City. V tomto titulu bude hráčům vůbec poprvé umožněno vytvořit si vlastní postavu, studenta čar a kouzel v Bradavicích a prožít jeho život v legendární škole. Připravte se na studování kouzel, budete navštěvovat jednotlivé hodiny, přátelit se s ostatními učni a s některými pochopitelně soupeřit a dělat rozhodnutí, která ovlivní příběh. Těšit se můžete na ikonické postavy. Krom jiných se setkáte s obrovitým Hagridem, Minervou McGonagallovou nebo Severusem Snapem.

Harry Potter: Hogwarts Mystery se bude odehrávat v době mezi narozením Harryho Pottera a jeho zápisem do Bradavic. Znamená to, že v Bradavicích potkáme i Nymfadoru Tonksovou nebo Billa Weasleyho. Postupem hry se bude váš hrdina zlepšovat ve všech ohledech, včetně čar, a dokonce si budete moci vybrat i své vlastní zvířátko.

V novém videu uvidíte podstatnou část toho, co jste si výše přečetli. Tak se podívejte.

Harry Potter: Hogwarts Mystery očekávejte pro iOS a Android během jara letošního roku. Na Google Play je možná předběžná registrace, třeba budete vybráni do testování. Pokud nejste příznivci mobilní her, tak Warner Bros má v plánu i velký titul pro PC a konzole. O něm ale zatím nic nevíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama