Bližší představení nového hrdiny pro Overwatch
Overwatch Novinka Bližší představení nového hrdiny pro Overwatch

Bližší představení nového hrdiny pro Overwatch

Jan Kalný

Jan Kalný

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Jak už víme, nový hrdina se jménem Sigma má schopnosti týkající se gravitace a fyziky. Nyní už známe i podrobnosti.

Reklama

Jak jsme vás teprve včera informovali, Blizzard odhalil nového hrdinu do jejich týmovky Overwatch. 31. hrdina se jménem Sigma se konečně dočkal oficiálního a plného představení, včetně popisu schopností. PC hráči si jej navíc mohou už nyní vyzkoušet v rámci testovacích PTR serverů.

V první řadě, Sigma, celým jménem Siebren de Kuiper, zastává roli tanka, a to s obtížností tří hvězd. „Sigma je excentrický astrofyzik a nestálý tank, jenž získal schopnost ovládat gravitaci po neúspěšném orbitálním experimentu. Po jeho manipulaci Talonem byl vypuštěn jako živoucí zbraň a jeho přítomnost na bojišti nemůže být ignorována,” popisuje hrdinu oficiální web.

Jeho primární a jedinou zbraní je, resp. jsou Hyperspheres. Dvě de facto koule, které může vrhnout. Při zásahu nepřítele implodují, ale mají také možnost se odrazit od stěn nebo země a po dvaceti metrech sami implodují. V jistých ohledech tak jde o kombinaci Junkratových granátů a Zenyattových… ehm, koulí. Míření s nimi ovšem není ale úplně nejjednodušší, a že mířit opravdu bude třeba. Už jen proto, že jejich „nabití” a účinnosti není úplně nejrychlejší a největší. Naštěstí to dokáže Sigma vyvážit svými schopnostmi.

Tou první je Kinetic Grasp, s jejíž pomocí můžete zachytit projektily nepřátel a přeměnit je na štít pro vás. Pokud se tak ocitnete pod masivní palbou, víte, co dělat. Druhou schopností je Accretion. Při jejím použití sebere Sigma ze země kusy pevniny, stlačí je do velké koule a tu vrhne tam, kam míříte. V neposlední řadě má Sigma po ruce - a to doslova - Experimental Barrier. Jde o bariéru, kterou lze vystřelit směrem od vás kamkoliv míříte a kdykoliv na její cestě jí zastavit. A to klidně i ve vzduchu, jako ochrana například proti Phaře. Bariéra má zdraví 1500 a je opravdu o šikovnou věcičku.

V neposlední řadě má nový hrdina také samozřejmě ultimátní schopnost, Gravitic Flux, která je ve všech smyslech slova opravdu ultimátní. Po její aktivaci vylétne Sigma do vzduchu, označí místo a všichni nepřátelé, jenž se v něm nachází, vyhodí do vzduchu, poškodí a švihne s nimi o zem. A je to vážně. Hodně. Silná. Věc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama