Blizzard odstartoval Season 4 pro World of Warcraft: Shadowlands
World of Warcraft: Shadowlands Novinka Blizzard odstartoval Season 4 pro World of Warcraft: Shadowlands

Blizzard odstartoval Season 4 pro World of Warcraft: Shadowlands

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

5
Platformy Windows PC

Každý týden nová výzva.

Reklama

Cesta World of Warcraft: Shadowlands se pomaličku blíží ke konci. Přestože World of Warcraft: Dragonflight prozatím ještě nemá jasné datum vydání, je víceméně jasné, že se jej dočkáme ještě letos, což představuje poslední hřebíček do rakve aktuálně probíhající expanze. Její fandové se však stále mohou těšit na nový obsah díky aktuálně vydané Season 4.

A co vše do herního světa vlastně přináší? Vrhnout se můžete třeba na Fated Raids, které do stávajících raidů v následujících týdnech budou přinášet nové formy výzev a mechanik. Jakmile uvidíte, že je některý z raidů označen jako Fated, počítejte s tím, že bossové předvedou v boji nějakou tu Fated Power, což jsou speciální schopnosti přidané v rámci této inovace. Celkově mají představovat tyto raidy slušný oříšek, zdolávání těchto instancí se však stane jedinou cestou jak se dostat k Slime Cat Mount, takže se do nich rozhodně vydejte.

Vedle Fated Raids toho Season 4 do World of Warcraft: Shadowlands přináší ještě hromadu. Detaily o novinkách můžete nalézt zde.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama