Blizzard přibližuje novou mapu pro Deathmatch v Overwatch
Overwatch Novinka Blizzard přibližuje novou mapu pro Deathmatch v Overwatch

Blizzard přibližuje novou mapu pro Deathmatch v Overwatch

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

K dispozici je také ručně animované video, které oslavuje 2. výročí hry.

Reklama

Už toto úterý, 22. května, v multiplayerové střílečce Overwatch od Blizzardu vypukne další víkendová akce, konkrétně event Anniversary 2018, který oslavuje 2. výročí vydání hry. Kromě řady skinů je lákadlem této události zejména zcela nová mapa Petra, která je určená pro mód Deathmatch, přičemž je založena na skutečném skalním městě na území Jordánska.

Na Petru se nyní můžete podívat díky čerstvě vydanému videu, které ukazuje, jak se na této mapě dá hrát, jak vypadá a co přesně nabízí. Mimo jiné tu máme oblast s velkou lékárničkou, která ale skýtá potenciální past v podobě zničitelné podlahy. Doktor Indiana Jones by o něčem takovém měl jistě co vyprávět. Jinými slovy, jestliže na mapě nebude žádný odkaz na film Indiana Jones a Poslední křížová výprava, v němž Petra posloužila jako chrám v Údolí půlměsíce, Blizzzard prostě selhal.

Druhé narozeniny Overwatch nově připomíná i speciální video, které bylo vytvořené za pomoci ruční, stop-motion animace, přičemž vypráví o menší interakci mezi figurkami Tracer a Reapera. Kromě samotného videa se můžete podívat i na vcelku podrobný pohled do zákulisí jeho tvorby.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama