Bloober Team oznamuje nový survival horor
Novinka Bloober Team oznamuje nový survival horor

Bloober Team oznamuje nový survival horor

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vydá ho Private Division, vývoj je ale teprve na začátku.

Reklama

Polské studio Bloober Team se proslavilo především hororovými hrami jako Layers of Fear, Observer či nejnovějším The Medium. V říjnu bylo navíc oficiálně oznámeno, že pracují na remaku druhého Silent Hillu, což bude bezpochyby jejich dosud největší titul. Kromě toho v týmu vzniká také Layers of Fears, což je v podstatě remake, jenž spojuje oba dva díly série Layers of Fear. A aby toho nebylo málo, nyní představují další projekt.

Ve středu studio na Twitteru oznámilo, že pracuje na zcela novém survival hororu, který vydá Private Division. Jde o vydavatelský label společnosti Take-Two Interactive, jenž se zaměřuje na projekty menších studií, zatímco o větší projekty, a především ty interní v rámci Take-Two, se stará 2K. Podrobnosti o nové hře od Blooberu bohužel zatím nemáme, a i v oznamovacím tweetu se píše, že je vývoj teprve na začátku.

Studio se nicméně objevilo ve videu, jež oslavuje 5 let od založení Private Division. V něm si zástupci Blooberu pochvalují jeho přístup k vývojářům, kteří si můžou zanechat svou kreativní vizi a vydavatel jim do práce nezasahuje. Uvidíme tedy, co z této spolupráce vzejde, zřejmě si ale ještě dobrých pár let počkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama